Fakültemizde Moleküler Gastronomi ve Duyusal Analiz Laboratuvarının Açılışı Gerçekleştirildi

Haber Tarihi :   22.01.2024

Fakültemizde, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Enis Baha Biçer , Dekanımız Prof. Dr. Hakan Koç, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. İbrahim Tuğkan Şeker ve Doç. Dr. Emre Hastaoğlu, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Gazi Sonkur, Fakültemiz Akademik ve İdari Personeli ve öğrencilerinin katılımıyla donanımlı moleküler gastronomi ve duyusal analiz laboratuvarının açılışı gerçekleştirildi.

Tefrişatı Dobedan Hotels'in bağışlarıyla, ekipmanları ise TÜBİTAK ve CÜBAP projeleriyle temin edilen laboratuvarın açılışında konuşmalarını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve Dekanımız Prof. Dr. Hakan Koç, laboratuvar için hayırlı olsun dileklerini ve emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.