Fakültemiz Öğretim Elemanlarına "Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Eğitimi" Düzenlendi

Haber Tarihi :   08.02.2024

Akreditasyon çalışmaları kapsamında, Fakültemiz öğretim elemanlarına "Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Eğitimi" etkinliği düzenlendi. Eğitim Fakültesi Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Ahmet Yıldız tarafından gerçekleştirilen eğitimde, öğretim elemanlarımızın sınav soruların hazırlarken nelere dikkat etmeleri gerektiği, bilgi ve beceriyi daha iyi nasıl ölçebilecekleri konuları detaylı olarak aktarıldı.

Eğitim sonrası Dekanımız Prof. Dr. Hakan Koç tarafından eğitime katılan öğretim elemanlarına katılım belgesi verildi.

Verdiği eğitimden dolayı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Yıldız'a ve eğitime katılan öğretim elemanlarımıza teşekkür ederiz.