Bilim Ödülleri Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Haber Tarihi :   11.05.2023

CÜBAP Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi tarafından, Bilim Ödülleri ödül töreni gerçekleştirildi.

Kültür Merkezi Kadıburhaneddin Konferans Salonunda gerçekleşen programa Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ünal Kılıç, Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Turizm Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hakan Koç ve çok sayıda akademisyen katıldı.

Ödül Töreninde Turizm Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hakan Koç dereceye giren akademisyenlere ödüllerini takdim etti.

Törende Fakültemiz Dekan Yardımcımız Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Emre Hastaoğlu Sosyal Bilimler Alanında yaptığı çalışmalar sonucu ödüle layık görüldü.