Fakültemizin bünyesinde bulunan Turizm İşletmeciliği ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümleri akreditasyon sürecini başarıyla tamamlayarak 3 yıl süreyle "Tam Akreditasyon" belgesi almaya hak kazandı.
Fakülte Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Süleyman Değirmen'in ev sahipliğinde Uygulamalı Eğitim Tesisinde akreditasyon sürecinde katkıları olan akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirilen programda Turizm Akademisyenleri Derneği (TUADER) adına Prof. Dr. Halit Suavi Ahipaşaoğlu "Turizm İşletmeciliği" akredite belgesini, Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (TURAK) sektör temsilcisi Türkiye Aşçılar Federasyonu Bşk. Yrd. Mustafa Cebeli ise "Gastronomi ve Mutfak Sanatları" akredite belgesini Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Süleyman Değirmen’e takdim etti.
Prof. Dr. Erkan Sağlık ise Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Meral Yılmaz'a ve Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Şükran Karaca'ya akreditasyon belgelerini takdim etti.
Prof. Dr. Süleyman Değirmen emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti ve bu süreci geliştirerek yöneteceklerini ifade etti.