Fakültemiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Haber Tarihi :   04.06.2024

Fakültemiz 2023-2024 Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi. Fakültemiz Turizm İşletmeciliği ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümlerinde mezuniyet töreni Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Genel Sekreteri Doç. Dr. Enis Baha Biçer, İl Kültür ve Turizm Müdürü Aziz Erdoğan, Kültür A.Ş Genel Müdürü Adem Kehçi, çok sayıda protokol, akademisyen, öğrenci ve öğrenci yakınlarının katılımıyla gerçekleşen törende piyano resitali, Fakültemiz Dekanı Prof. Drm Hakan Koç'un açılış konuşmaları ile devam etti.

Ardından Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Hakan Yekbaş'in konuşmalari, Fakültemiz 2023-2024 Birincisi Ümran Karaman'ın konuşmaları ve yaş kütüğüne isim çakması, hocalarımizin mezunlara diploma takdimi ve kep atma töreni gerçekleşti. Mezunlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.