Turizm Sektöründe Kariyer Konulu Söyleşi Düzenlendi

Haber Tarihi :   12.05.2023

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Turizm Fakültesi Genç Turizmciler Kulübü tarafından “Turizm Sektöründe Kariyer” konulu söyleşi düzenlendi.

Webinar sistemi üzerinden gerçekleşen konferansa Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mustafa Işkın, Turizm İşletmeciliği Bölümü Arş. Gör. Furkan Atasoy Karacabey, Turizm İşletmeciliği Bölümü 2. Sınıf öğrencisi ve Genç Turizmciler Kulübü etkinlik sorumlusu Eda Mert, konuşmacı olarak; İNKAY Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Yavuz ve Stone Group Hotels İnsan Kaynakları Direktörü Okay Çıkan katıldı.

İlhami Yavuz ve Okay Çıkan, turizm sektöründe çalışmak isteyen öğrencilere kariyer yolları hakkında çok önemli bilgiler vererek, tecrübelerini aktardılar. Ayrıca öğrencilerin iş görüşmelerinde ve CV’lerinde dikkat etmesi gereken unsurlar hakkında bilgiler verdiler.