Karadağ Adriyatik Üniversitesi’nden Fakültemize Ziyaret

Haber Tarihi :   10.05.2023

Erasmus öğrenci ve personel hareketliliği konusunda Türkiye’nin en aktif üniversitelerinden birisi olan Sivas Cumhuriyet Üniversitesinin bu konudaki çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Erasmus personel hareketliliği kapsamında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’ne, Karadağ Adriyatik Üniversitesi’nden gelen personeller Erasmus Koordinatörleri Doç. Dr. Nene Meltem Keklik ve Dr. Öğr. Üyesi Zehra Gündar eşliğinde, Turizm Fakültesini gezerek fakültemiz uygulama birimlerini ziyaret etti.

Fakültemizde yapılan çalışmalar ile öğrencilere verilen eğitim hakkında bilgi veren Dekan Prof. Dr. Hakan Koç, Ülkemizdeki Turizm Fakülteleri içersin de Uygulama, Teori, ve dijital ortamda yapılan derslerin bir arada yapıldığı tek fakülte olduğunun altını çizdi.

Fakültemiz tarafından çıkartılan Uygulamalı Sivas Mutfağı kitabını misafirlere hediye ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette Misafirlere Dekan Yardımcıları Doç. Dr. İbrahim Tuğkan Şeker ve Doç. Dr. Emre Hastaoğlu da eşlik etti.