Yüksekokulumuz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü uygulamalı derslerinin yürütülmesi amacıyla Mutfak Atölyemiz açılmıştır.

Başlama Tarihi :   27.02.2017 Bitiş Tarihi :   27.08.2017

Yüksekokulumuz;Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin teorik bilgilerini pratik bilgiye dönüştüreceği Mutfak Atölyemiz açıldı.Bilimsel Araştırma Projeleri kapsamında yapılan Mutfak Atölyesinde üretilen yiyecekler Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulunun 3. katındaki restoranda sunulacaktır. Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Erkan SAĞLIK Mutfak Atölyesi Projesiyle ilgili 'Özellikle okulumuzun yiyecek içecek bölümünde okuyan arkadaşlarımız başta olmak üzere hizmet sektöründe görev alan arkadaşlarımız buradan en iyi şekilde hazırlanarak çıkmak durumundadır.. Tabi bunu yapabilmek için teorik bilgiye ihtiyaç var. Pratik çalışmaları yapmak gerekir. İnsanımızın önüne imkan koymak lazım.  Bizlere düşen bu tarz güzel çalışmaları desteklemek, yanında yer almaktır. Emeği geçenlere teşekkür ederim” diye konuştu.

Yukarı