Rixos Oteller Grubu tarafından Yüksekokulumuz Öğrencilerine Yönelik Staj Bilgilendirme ve Tanıtım Sunumu Yapıldı.

Başlama Tarihi :   07.01.2017 Bitiş Tarihi :   11.03.2017

Rixos Oteller Grubu adına İnsan Kaynakları Direktörü Kamil GÖKALP ve İnsan Kaynakları Direktör Asistanı Ezgi TERZİ Yüksekokulumuzu ziyaret ettiler.Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr.Erkan SAĞLIK 'Rixos Otellerinin Türkiye Turizmine yönelik olumlu katkısını taktir ettiğini belirtti.Yüksekokulumuz Konaklama İşletmeciliği öğrencileri için Rixos Otellerinde staj imkanı verilmesi hem öğrencilerimiz için hem okulumuz hemde Rixos Otelleri için büyük bir şans olduğunu söyleyen Doç.Dr.Erkan SAĞLIK,Rixos Oteller grubu adına Kamil GÖKALP Bey'e ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.Daha sonra İnsan Kaynakları Direktörleri tarafından Konaklama İşletmeciliği ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencilerimize Türkiye ve Dünya'daki Rixos Otellerinin kısa bir tanıtımı yapıldı.Sektördeki son gelişmeleri ve turist sayısındaki ivmenin tekrar yakalanması için yapılan çalışmalar hakkında öğrencilerimize bilgi verildi.Rixos Otellerini tercih edecek öğrencilerin staj tecrübesi konusunda sektörde 1 adım öne geçebileceği,ve kendilerini yetiştirmenin iyi bir stajla mümkün olabileceği belirtildi.