Uygulama Dersleri İçin Yüzyüze Eğitime Gelecek Öğrencilerin Dikkatine!

Başlama Tarihi :   23.02.2021 Bitiş Tarihi :   23.03.2021

Yükseköğretim Kurulunun 17.02.2021 tarih ve E-75850160-199-11439 sayılı yazısına istinaden; 2020-2021 eğitim öğretim yılı bahar dönemine ilişkin yazısında yer alan "Uygulamalı eğitimlerin 'azami dikkatin gösterilmesi ve sıkı tedbirlerin alınması' şartıyla öğrenciler seyreltilerek yüz yüze eğitimin yapılabileceği maddesi gereğince Fakültemiz tarafından alınan Fakülte Kurul Kararı gereğince Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü ile Turizm İşletmeciliği Bölümünde öğrenim gören öğrencilerimizin 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi'nde uygulamalı derslerin yüzyüze verileceğinden dolayı,gelecek öğrencilerimizin isim-soyisim ve konaklama durumlarını ilgili bilgilerini bölümlerinin bölüm sekreterlerine bildirmeleri rica olunur.Yüz yüze yapılacak uygulama dersleri aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

 

Konaklama İşletmeciliği Bölümü

Dersin Kodu

Dersin Adı

T

U

K

KON2006

Ön büro Operasyonları ve Yönetimi-2

1

2

2

KON2008

Servis Teknikleri ve Uygulamaları-2

1

2

2

KON2012

İçki Teknolojisi ve Bar Yönetimi

0

2

1

KON3008

Seyahat Acenteliği ve Tur Operatörlüğü

1

2

2

KON4002

Konaklama İşletmelerinde Uygulama-2

0

6

3

 

Turizm İşletmeciliği Bölümü

Dersin Kodu

Dersin Adı

T

U

K

TUR2404

Ön Büro

1

2

2

TUR2406

Servis Bilgisi-2

1

4

3

TUR2414

Otel Destek Hizmetleri

1

2

2

                  

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Dersin Kodu

Dersin Adı

T

U

K

GAS2406

Mutfak Uygulamaları II

1

4

3

GAS2412

Türk Mutfağı

1

2

2

GAS2414

Tatlı ve Pastacılık

1

2

2

                                   

                                                     

 

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Sekreteri Gülden ÖZKAN:0 346 487 49 73

Turizm İşletmeciliği Bölümü Sekreteri Mustafa TÜRKYILMAZ:0 346 487 49 61

Yukarı