Yükseköğretim Kurulunun 17.02.2021 tarih ve E-75850160-199-11439 sayılı yazısına istinaden; 2020-2021 eğitim öğretim yılı bahar dönemine ilişkin yazısında yer alan "Uygulamalı eğitimlerin 'azami dikkatin gösterilmesi ve sıkı tedbirlerin alınması' şartıyla öğrenciler seyreltilerek yüz yüze eğitimin yapılabileceği maddesi gereğince Fakültemiz tarafından alınan Fakülte Kurul Kararı gereğince Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü ile Turizm İşletmeciliği Bölümünde öğrenim gören öğrencilerimizin 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi'nde uygulamalı derslerin yüzyüze verileceğinden dolayı,gelecek öğrencilerimizin isim-soyisim ve konaklama durumlarını ilgili bilgilerini bölümlerinin bölüm sekreterlerine bildirmeleri rica olunur.Yüz yüze yapılacak uygulama dersleri aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.
Konaklama İşletmeciliği Bölümü |
||||
Dersin Kodu |
Dersin Adı |
T |
U |
K |
KON2006 |
Ön büro Operasyonları ve Yönetimi-2 |
1 |
2 |
2 |
KON2008 |
Servis Teknikleri ve Uygulamaları-2 |
1 |
2 |
2 |
KON2012 |
İçki Teknolojisi ve Bar Yönetimi |
0 |
2 |
1 |
KON3008 |
Seyahat Acenteliği ve Tur Operatörlüğü |
1 |
2 |
2 |
KON4002 |
Konaklama İşletmelerinde Uygulama-2 |
0 |
6 |
3 |
Turizm İşletmeciliği Bölümü |
||||
Dersin Kodu |
Dersin Adı |
T |
U |
K |
TUR2404 |
Ön Büro |
1 |
2 |
2 |
TUR2406 |
Servis Bilgisi-2 |
1 |
4 |
3 |
TUR2414 |
Otel Destek Hizmetleri |
1 |
2 |
2 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü |
||||
Dersin Kodu |
Dersin Adı |
T |
U |
K |
GAS2406 |
Mutfak Uygulamaları II |
1 |
4 |
3 |
GAS2412 |
Türk Mutfağı |
1 |
2 |
2 |
GAS2414 |
Tatlı ve Pastacılık |
1 |
2 |
2 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Sekreteri Gülden ÖZKAN:0 346 487 49 73
Turizm İşletmeciliği Bölümü Sekreteri Mustafa TÜRKYILMAZ:0 346 487 49 61