TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE !!!

Başlama Tarihi :   23.06.2020 Bitiş Tarihi :   30.08.2020

Dünyada ve Ülkemizde baş gösteren Koronavirüs salgını nedeniyle İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğünün Önlemler Kararının 3. Maddesinde ‘'Çalışanlara verilecek olan iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri uzaktan eğitim şeklinde, işyeri temizliği ve düzeni, hijyen ve psikososyal risk faktörleri konuları önceliklendirilerek verilmelidir. Eğitimlerde aile ve toplumsal yaşama ilişkin öneriler de yer almalıdır ‘' denilmektedir.

Bu kapsamda bu eğitimler, Üniversitemiz Afet ve Acil Durum Yönetimi Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (AFAMER) tarafından uzaktan eğitim yöntemiyle verilmeye başlanmıştır. Hafta sonları uzaktan eğitim yöntemiyle (8, 12, 16 saatlik - Az Tehlikeli, Tehlikeli ve Çok Tehlikeli) verilen bu eğitimlere Üniversiteniz akademik ve idari personeli ile staj yapacak öğrencileriniz katılabilecektir.

Başvurular elektronik ortamdan ( http://afamer.dpu.edu.tr/ ) adresinden yapılmaktadır.