Yüksekokulumuzun Turizm Fakültesi'ne Dönüştürülmesi kararı Resmi Gazete'de yayınlanmıştır.

Başlama Tarihi :   31.07.2017 Bitiş Tarihi :   08.02.2018

2007 yılında kurulan Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Başta Sayın Bakanımız İsmet YILMAZ' ın ve Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ' ın  gayretleriyle Turizm Fakültesi'ne dönüştürülmüştür.

Üniversitemize ve Sivas’ımıza kazandırılan Turizm Fakültemiz başta Uygulama Oteli olmak üzere Turizm Fakültesi'nin içinde bulunan Restoranı ve Mutfak Atölyesi ile öğrencilerine teorik bilgilerin yanı sıra pratik bilgilerde katarak Sivas yiyecek-içecek sektörüne ve konaklama sektörüne profesyonel kalifiye eleman kazandırmayı amaçlamaktadır.

Tüm bu veriler ışığında Fakültemizin açılmasında emeği geçen başta Sayın Bakanımız İsmet Yılmaz'a, Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ' a ve yönetimine, ayrıca Yüksekokulumuz akademik ve idari personeline teşekkür ediyorum.

Doç. Dr. Erkan SAĞLIK

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü